Norge
Bildet viser prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett.

Prinsesse Märtha Louise vurderer å flytte til USA

Prinsesse Märtha Louise vil kanskje flytte til USA. Det er for å bo sammen med kjæresten Durek Verret. Det sier hun til kanalen TV 2.

Prinsesse Märtha Louise ble intervjuet i programmet «Helt Harald» på kanalen TV 2. Der fortalte hun blant annet om hvordan hun taklet den tunge tiden. Det var etter at hun fikk beskjeden om at hennes eksmann Ari Behn var død.

Forfatter og kunstner Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember 2019. Han var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til 2016. Sammen har de døtrene Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.

I programmet forteller prinsessen at hun blant annet fikk god hjelp av kjæresten. Amerikanske Durek Verretthjalp henne med å komme seg gjennom den mørke tiden.

– Han var den eneste som klarte å være der, være til stede. Han var der veldig for barna den perioden. At han var der, var veldig viktig, sier hun.

Durek er også kjent som Sjaman Durek. Han og prinsessen bekreftet at de var i et forhold i mai 2019. Märtha Louise håper at de to en gang kan bo i samme land. Det sier hun til TV-kanalen.

– Han ville jo i utgangspunktet flytte til Norge. Men så kom han til Norge. Og det ble jo ikke akkurat sånn kjempekoselig, sier hun.

Dermed kan det være mulig at de to flytter sammen til USA.

– Ja, det kan jo være at vi ender opp der etter hvert, avslører hun.

Hun og sjamanen har fått mye kritikk i mediene. Det er etter at hun startet forholdet med ham. Det har blant annet vært i forbindelse med deres foredrag «The Princess and the Shaman». Det samme skjedde da Verrt gaut sin bok «Sjamanens reise».

Mer fra Norge

På forsiden nå