Norge
Bildet er av et hvitt hus med mørkt tak. Det er et gjerde rundt tomta. Huset er det siste stedet Anne-Elisabeth Hagen ble sett for 2,5 år siden.

Politiet vil se på gamle spor i Lørenskog-saken

Det er snart to år siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Nå skal politiet se på gamle spor i saken.

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober 2018. Da forsvant hun fra hjemmet sitt. Politiet vil avhøre vitner på nytt. Noen av dem ble også avhørt kort tid etter av Hagen ble borte.

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober 2018. Da forsvant hun fra hjemmet sitt. Politiet vil avhøre noen vitner på nytt. De har også bedt om mer informasjon fra andre vitner. Det skriver Nettavisen og kanalen NRK.

Noe av det politiet ønsker å få se, er gamle mobiltelefoner. De vil også ha tilgang til nettbank og til å se på gamle regnskaper.

Politiet har en hovedteori om hva som har skjedd. De tror det var et drap. De tror det er noen som har etterlignet en bortføring for å skjule drapet.

Tom Hagen er ektemannen til Anne-Elisabeth. Han er siktet for drap eller medvirkning til drapet. Hans motiv skal være problemer i ekteskapet, ifølge NRK. Han avviser dette. Han nekter også straffskyld.

Tom Hagen ble pågrepet av politiet for snart ett år siden. Da ble han siktet i saken. Politiet sier det blir sommer før de vet om han blir tiltalt eller at siktelsen blir henlagt. De ønsker ikke å gi seg selv en frist, sier de til avisa VG.

De tror likevel at de er nærmere å oppklare saket. Mulige medhjelpere i saken blir undersøkt nøye, sier de.

– Politiet har en hypotese. Det virker som at de mener at Tom Hagen har leid inn flere ukjente medhjelpere. Jeg synes det er bra at politiet endelig jobber med det sporet. Jeg er trygg på at etterforskningen vil vise at siktelsen er feil, sier Svein Holden. Han er advokaten til Tom Hagen.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå