Norge

Snø gir glatte veier flere steder på Østlandet

Natt til mandag la det seg snø flere steder på Østlandet. Det er ventet mer utover mandag. Det er vanskelig å kjøre noen steder, advarer Vegtrafikksentralen.

Natt til søndag snødde det flere steder på Østlandet. Mandag er det meldt mye snø østafjell. Noen steder kan det komme mellom 10 og 20 centimeter snø.

– Det kan være lokalt vanskelige kjøreforhold. Vi oppfordrer trafikantene til å beregne god tid. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene, oppfordrer Vegtrafikksentralen Øst mandag morgen.

Det er meldt minusgrader og snø og sludd på Sør- og Østlandet. Varselet gjelder mandag og natt til tirsdag. Dette kan bety problemer for folk som har byttet til sommerdekk.

Meteorologene har sendt ut gult farevarsel.

– Våren er visst ikke helt kommet for å bli ennå, skrev meteorologene.

Tidlig mandag morgen var det flere uhell i trafikken på Østlandet. Årsaken var glatte veier. En bil snurret rundt på veien E18 ved Sandefjord i Vestfold og Telemark. Bilen måtte berges, men ingen ble skadd.

I Oslo skled en bil av veien på en parkeringsplass i Årvollveien. Det var glatt på stedet, ifølge politiet. Også denne bilen måtte berges.

Siste utgave

På forsiden nå