Norge
Bildet viser Erna Solberg under en pressekonferanse

Forteller om korona-situasjonen

Tirsdag forteller regjeringen om korona-reglene. Det er presse-konferanse klokka 16.

Regjeringen forteller om korona-reglene tirsdag. Det er presse-konferanse klokka 16.

De nasjonale reglene som ble innført 25. mars, går ut natt til onsdag. Det gjelder blant annet regler mot unødvendige reiser og å servere alkohol. Råd om kun to gjester og å holde to meters avstand er også regler som kan bli endret.

Statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Guri Melby, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad, helseminister Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og Line Vold i Folkehelse-instituttet (FHI) deltar på presse-konferansen.

Onsdag forteller Oslo kommune om reglene der. Byrådsleder Raymond Johansen holder presse-konferanse. Den er klokka 11.

Mer fra Norge

På forsiden nå