Norge
Bildet er av Kjell Ingolf Ropstad, Erna Solberg og Guri Melby. De står bak hver sin talerstol.

Vil de starte gjenåpningen av Norge?

Erna Solberg har kalt inn til pressekonferanse tirsdag. Hun skal si hva som er siste nytt om korona. Du kan se det her fra klokka 16.00.

Statsminister Erna Solberg skal si hva regjeringen gjør for å stoppe smitte med korona. Siden påske har det blitt mindre smitte i Norge. Det gjør at helse-myndighetene mener det er trygt å ha mindre strenge regler igjen. Derfor er det ventet at Solberg vil varsle om at det blir slike endringer.

Guri Melby, Kjell Ingolf Ropstad og Bent Høie skal også være med fra regjeringen. Melby er kunnskapsminister. Ropstad er familieminister. Og Høie er helseminister. Line Vold og Bjørn Guldvog skal også delta. Vold er avdelings-direktør i Folkehelse-instituttet (FHI). Guldvog er helsedirektør.

Det kommer også en egen sak om hva som blir sagt. Den kommer etter at sendingen er ferdig.

Det er Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon som har laget sendingen.

Mer fra Norge

På forsiden nå