Norge

Mann skutt og drept i Tønsberg

En mann ble skutt i Tønsberg. Han døde av skadene. Politiet leter etter den eller de som drepte ham.

En mann i 30-årene ble skutt tirsdag kveld. Det skjedde i Tønsberg i Telemark og Vestfold. Mannen døde senere på sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for skytingen. Politiet etterforsker saken som et drap.

– Vi etterforsker det som et drap. Vi er i gang med en så bred etterforskning som mulig, sa jurist Magnar Pedersen til NTB i 3.30-tiden natt til onsdag. De har bedt om hjelp fra politi-etaten Kripos.

Mannen var ved bevissthet da han ble tatt med av ambulansen.  Han ble fraktet til sykehuset i Vestfold. Men han døde på sykehuset. Det opplyste Sørøst politidistrikt natt til onsdag.

Mannen i 30-årene er kjent av politiet fra før. Men ikke for noen alvorlige saker.

Politiet søker etter én eller flere gjerningspersoner. De jobber med å sikre stedet der mannen ble skutt. De snakker også med vitner.

Politiet ber folk om å komme med tips i saken.

– Vi er fortsatt interessert i å få kontakt med vitner. Om de kan ha hørt eller sett noe de stusset over i Tønsberg i natt. Ikke nødvendigvis i det området hvor skuddene falt. Men også andre steder, sier han.

Politiet vil ha tips fra folk som har hørt skudd. Eller om de har sett biler. Det gjelder i området ved Kilen industriområde på Heimdal i Tønsberg. Politiet er også interessert i om folk har sett noe før 22.15 i samme område.

En bil begynte å brenne på Sem i Tønsberg natt til onsdag. Politiet ser på en mulig sammenheng mellom hendelsene. Det sier de til Tønsbergs Blad.

– Vi ser på dette som to vidt forskjellige saker. Men når det skjer uvanlige ting nært i tid og sted. Da må vi ha et åpent sinn. Det er ikke vanlig at en bil bare begynner å brenne, sier politiet.

Siste utgave

På forsiden nå