Norge
Bildet er av fasaden av Drammen politistasjon. Det er en rød murbygning med inngangsparti med glassvegger. Det står politi i sorte bokstaver som er montert på murveggen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Politiet ble nødt til å evakuere i Drammen

Politiet i Drammen har bedt om hjelp fra bombe-gruppa. De skal finne ut hva som er i tre brev som førte til at politiet måtte bli evakuert.

Politiet i Drammen fikk tre brev mandag. De var sendt til noen av de ansatte. Men de mistenkte at noe var galt. Det førte til at bygget måtte bli tømt for folk. Noen titalls personer måtte evakuere, ifølge avisa Drammens Tidende.

– Det var en tekst og navn på brevene som gjorde at personen som skulle ha åpnet dem, valgte ikke å gjøre det. Det var et klokt valg, sier Jan Dystland til nyhetsbyrået NTB. Han er seksjonsleder i Drammen politistasjon.

Det var tre små boble-konvolutter som kom med vanlig postbud. Dystland sier han bare så de i en kort tid. Han vil derfor ikke si nøyaktig hva som førte til at de ble usikre på om det trygt å åpne brevene.

– Det var papirlapper i konvoluttene. Ulike kvittering og slikt, skrev politiet på twitter samme kveld.Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå