Norge
To personer er knivstukket i Voiebyen i Kristiansand. Politiet har store ressurser på plass.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Far og sønn knivstukket i Kristiansand

En mann i 20-årene og hans far ble knivstukket i Voiebyen i Kristiansand onsdag kveld. Fem personer er pågrepet i saken.

Onsdag kveld fikk politiet melding om knivstikking i Voiebyen i Kristiansand. En mann i 20-årene og faren hans var blitt stukket av kniv. Nå er fem personer pågrepet.

– De er mistenkt for å ha hatt en rolle i denne knivstikkingen. Foreløpig har vi ingen grunn til å tro det er flere involverte, sier Ole Bjørn Kleivane til NTB. Han er operasjonsleder i politiet.

De fem ble tatt av politiet torsdag morgen. Politiet vet foreløpig ikke mer om bakgrunnen for hendelsen. De vet heller ikke enda hva som har skjedd. Det er ukjent om det var noen relasjon mellom siktede og de to som ble stukket.

Faren og sønnen er begge på sykehuset i Kristiansand. De er utenfor livstruende skade.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokka 22 onsdag kveld. Det har skjedd utendørs i et boligområde i Voiebyen. Et veikryss foran en garasje er sperret av. Politiets krimteknikere er på stedet.

– Vitner i området er eller vil bli avhørt. Vi ønsker å komme i kontakt med andre som vet noe om hendelsen, sier Stian Pauschert. Han er innsatsleder i Agder politidistrikt.

Vitner skal ha forklart at flere biler som har vært på stedet har forlatt området.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå