Norge

Etterforsker overgrep under festen på Brann stadion

Politiet har startet en etterforskning etter en fest på Brann stadion. De har fått opplysninger om at det kan ha skjedd et seksuelt overgrep under festen.

Natt til tirsdag skal flere av fotballspillere fra laget Brann ha festet på egen stadion. Hele tolv spillere skal ha vært med. Ledelsen for klubben har funnet ut at spillerne tok seg inn på stadion uten tillatelse.

– Det var ikke avklart med klubben. De hadde drukket alkohol, vært på stadion og fortsatt festen. Det er veldig alvorlig. Og det har vi tatt opp med dem. Det sier Vibeke Johannesen. Hun er daglig leder for klubben.

Etter hendelsen var det mye medieomtale. Men ingen av spillerne ble utestengt.

– De har brutt interne regler. De har beklaget og forstått alvoret og nå er det en sak vi går videre fra, sier Johannesen.

– Det blir ikke noen utestengelser fra laget, det kan jeg si. Det er en stor straff det de har vært gjennom de siste dagene, sier Johannesen.

Fredag kom det ny informasjon på bordet. Politiet har startet en etterforskning. Det kan ha skjedd et seksuelt overgrep under festen. Og politiet har én mistenkt.

– Vi er helt i innledningen av etterforskningen og ønsker ikke å si noe særlig om det. Men vi mener at informasjonen vi har, er såpass at vi mener det er grunnlag for å etterforske. Det sier Gunnar Fløystad til nyhetsbyrået NTB. Han er påtaleleder i Vest politidistrikt.

Politiet uttaler at de ikke ønsker å informere noe mer om saken.

---

Kort om saken

  • Spillere for fotballklubben Brann har festet på egen stadion.
  • Dette skjedde etter at de vant en cupkamp over Fyllingen.
  • Politiet har fått opplysninger om at det kan ha skjedd et seksuelt overgrep under festen.

---Siste utgave

På forsiden nå