Norge
Brannvesenet jobber med å slukke en brann i et lagerbygg på Jotun fabrikker i Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Ingen skadd i brann hos Jotun

Onsdag brant det på et lager hos fabrikken til Jotun i Sandefjord. Ingen ble skadd, selv om mange ble evakuert.

Det er uklart hva som var årsaken til brannen. Politiet og Jotun jobber med å finne ut av dette.

– Det vi vet, er at den startet i en energi-sentral. Den er lukket system. Det gjorde at den ikke spredte seg videre. Brannvern og brannmur har fungert bra. Hele evakueringen og sikrings-arbeidet har gått veldig bra. Det sa Christian Espolin Johnson til nyhetsbyrået NTB onsdag. Han er kommunikasjonsdirektør i Jotun.

Fabrikken er ute av drift som følge av brannen. Selv om den aldri spredte seg inn dit. Kunder vil neppe merke noen store problemer med å få tak i varer fra Jotun på kort sikt. Årsaken er at fabrikken lager maling som brukes utendørs. Det er få som maler veggene ute på høsten.


Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå