Norge
Brannvesenet jobber med å slukke en brann i et lagerbygg på Jotun fabrikker i Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Ingen skadd i brann hos Jotun

Onsdag brant det på et lager hos fabrikken til Jotun i Sandefjord. Ingen ble skadd, selv om mange ble evakuert.

Det er uklart hva som var årsaken til brannen. Politiet og Jotun jobber med å finne ut av dette.

– Det vi vet, er at den startet i en energi-sentral. Den er lukket system. Det gjorde at den ikke spredte seg videre. Brannvern og brannmur har fungert bra. Hele evakueringen og sikrings-arbeidet har gått veldig bra. Det sa Christian Espolin Johnson til nyhetsbyrået NTB onsdag. Han er kommunikasjonsdirektør i Jotun.

Fabrikken er ute av drift som følge av brannen. Selv om den aldri spredte seg inn dit. Kunder vil neppe merke noen store problemer med å få tak i varer fra Jotun på kort sikt. Årsaken er at fabrikken lager maling som brukes utendørs. Det er få som maler veggene ute på høsten.


Mer fra Norge

På forsiden nå