Norge

Vil han åpne Norge mer?

Fredag har Bent Høie hatt møte med kommunene i Norge om en normal hverdag. Klokka 13 skal han si mer til alle andre.

Bent Høie hadde fredag et møte med alle kommunene i Norge. Det skal ha vært om det som skal skje i «normal hverdag med økt beredskap». Slik har også regjeringen snakket om et det som skal skje etter at Norge åpner helt igjen.

Men etter møtet var det få som vil si noe om hva de snakket om. De ville vente til etter at Bent Høie har pressekonferanse klokka 13.00. Det skriver avisa VG.

Haavard Stensvand er fylkes-beredskapssjef i Vestland fylke. Han sier til VG at møtet blant annet handlet om hva som skal skje med planene for å få kontroll om det blir mer smitte igjen. En av de andre som ville si noe var Morten Wolden. Han er kommune-direktør i Trondheim. Han sier mye av det samme til avisa Dagbladet.

Torsdag meldte avisa Dagens Næringsliv at Høie skal si at Norge skal åpne igjen. Men det sa helse- og omsorgsdepartement var feil. Dermed er det uklart når Norge skal åpne helt igjen. Men det kan komme mer informasjon fredag.
Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå