Norge
Bildet er av en politibil som står parkert på Kolbotn. I bakgrunnen er en større parkeringsplass.

Politiet sier mann og kone døde etter store skader

Et ektepar ble natt til onsdag funnet døde på Kolbotn. Politiet tror ikke noen andre har vært involvert. Den døde mannen var også politi.

Politiet fikk et varsel om en hendelse med vold klokka 1.16. De fikk beskjed om at volden skal ha vært alvorlig. Meldingen kom fra AMK-sentralen.

Både politi og ambulanse reiste til stedet med en gang. Der fant de to voksne personer som var hardt skadd. Begge var i 40-årene, og de ble erklært døde på stedet. De var mann og kone, sier politiet.

– De pårørende er varslet. Barna deres blir tatt hånd om av nær familie. Det sier Nina Marthinsen. Hun er politiadvokat.

Den døde mannen var også politi, ifølge kanalen NRK. Han skal de siste årene ha jobbet på Politi-høgskolen. Skolen bekrefter at en av de døde er ansatt hos dem.

Politiet skal ikke ha noen saker på paret fra før. De tror heller ikke at noen andre har vært involvert i det som har skjedd.

Politiet har sagt at de vil komme med mer informasjon om saken i løpet av ettermiddagen.

– Vi er i gang med undersøkelser på stedet. Både tekniske og taktiske. Vi vil jobbe videre utover dagen, sier politiet.

Politiet ønsker ikke å si noe om hva som er dødsårsak. De vil heller ikke si hva som har skjedd eller om det er brukt våpen.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå