Norge
Bildet er av politifolk som står foran flere politibiler mens de snakker. Det står også en ambulansesjåfør der. Det er mørkt ute. Foto: Trond  R. Teigen / NTB

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

En mann i Skien sier han ble knivstukket da han tirsdag var på tur. Men ifølge politiet ble det neppe brukt kniv.

Den skadde mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt sier mannen ble kjørt raskt til sykehus. Det ble gjort fordi han selv sa at han var stukket med kniv.

– Men det ingen grunn til å tro at det har vært brukt en kniv i denne saken, sier han til avisa.

– Ut fra den informasjonen vi har nå, så tror vi han kan ha blitt skadd som følge av en ulykke. Et fall eller noe lignende, sier Sigrid Dahl ved Grenland politistasjon. Hun er sjef på politistasjonen.

Mannen skal ha vært blodig, ifølge et vitne. Hun sier Telemarksavisa at hun var med på å hjelpe ham da han kom ut fra skogen.

– Han hadde blitt knivstukket flere steder på kroppen. Ett av sårene var ganske dypt. Jeg begynte å ta av han jakken for å undersøke sårene. Da fant jeg det dype kuttet, sier hun til avisa.

Mannen skal bare ha fått overflate-skader. Han ble funnet rundt 18.30, og rundt klokka 02 ble han sendt hjem fra sykehuset.

Saken førte til en stor innsats fra politiet. De hadde våpen, og fikk hjelp av hundepatruljer og helikopter da de lette etter en gjerningsperson. Folk ble bedt om å holde seg unna området.

Etter at mannen fikk hjelp på sykehus, snakket han med politiet. Da begynte de å jobbe mindre med saken. Folk ble bedt om å holde seg unna området.

– Det har ikke vært noe aktivt søk i natt. Slik situasjonen er nå har vi ingen grunn til å tro at det har vært en mann ute i skogen, sier Gunnerød til VG.

– Vi har ikke noe særlig beskrivelse av gjerningspersonen. Den er så vag at den er ikke verdt noe. Det er helt ukjent om det er noen relasjon mellom den skadde og en mulig gjerningsperson. Det sa innsatsleder Åsmund Sanda til kanalen NRK tirsdag kveld.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå