Norge

Dødsulykke med traktorsnøfreser i Oslo

En person har dødd i Oslo etter å ha havnet under en traktor. Politiet etterforsker nå hvasom har skjedd.

En person havnet under en traktor med snøfreser, på Hovseter i Oslo. Mannen er erklært død.

Meldingen om ulykken kom like etter klokka 10 tirsdag formiddag. Like etter opplyste politiet om at det handlet om en dødsulykke.

Ifølge politiet ser det ut som at føreren av traktoren som har dødd. Traktoren kan ha havnet utfor en skrent. Det sier politiet til avisa Oslo.

– Per nå er det vår forståelse at det er føreren som lå under. Men det er fortsatt mye som er uavklart, sier innsatsleder Bjelland.

Det har snødd kraftig i området det siste halve døgnet.

En person er erklært død etter å ha havnet under en traktor med snøfreser på Hovseter i Oslo. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
Foto: Annika Byrde / NTB

Politiet ønsker ikke å gi flere detaljer enda. De jobber med å finne ut av hva som har skjedd. De pårørende ikke er fortsatt ikke varslet.

Svend Bjelland er innsatsleder i politiet. Han har kommentert saken.

– Vi er heller ikke 100 prosent sikker på identiteten, selv om vi har en god formening om hvem dette er, sier han til avisen VG.

Bjelland forklarer at det uklart hvordan ulykken skjedde.

– Da vi kom fram, fant vi en person som hadde havnet i klem under en liten brøytetraktor. Det ble jobbet iherdig med å få personen løs. Det lyktes vi også med. Men vi måtte erkjenne at personen var død, sier Bjelland.

Politiet fikk melding om hendelsen fra en nabo, ifølge VG.

– Naboen har ikke vært vitne til hendelsen. Politiet er på stedet nå. De mottar forklaring fra eventuelle vitner, sier Per-Ivar Iversen. Han er operasjonsleder i Oslo politidistrikt.



Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå