Norge

Leter fortsatt etter savnet fly med to bergensere

Et småfly med to nordmenn om bord styrtet søndag. Men det er vanskelig å finne flyet eller de som er savnet. Søket fortsetter torsdag morgen.

En far og hans sønn fra Bergen var om bord i flyet da det styrtet i Caland-kanalen søndag. Den er ved byen Rotterdam. Sønnen var i ungdomsskole-alder, sier politiet. De antar at både far og sønn er døde.

Det er lett etter flyet i flere dager. Onsdag sluttet de rundt klokka 18.30. Politiet sa da at de skulle starte opp søket igjen klokken 6 torsdag. Det meldte Bergensavisen onsdag kveld.

– Det er uklart når eller hvor styrten skjedde. Nå jobber vi med å finne ut hva som skjedde før selve ulykken. Det var ingen vitner, og vi følger opp alt vi får. Men det er på et øde område, og været var dårlig på søndag. Det er vanskelig å si, sier Thérèse Ariaans. Hun er talsperson for politiet i Nederland.

Politiet, kystvakten og brannvesenet er med på søket. Det er gjort funn av en vinge fra flyet og noen redningsvester. Kanalen er dyp. Det er også sterk strøm i den. Dette gjør arbeidet med å lete ekstra vanskelig.

Siste utgave

På forsiden nå