Norge

En person siktet etter at kvinne ble funnet død i Askim

En kvinne i 40-årene er funnet død ved fylkesvei 115 i Askim.

En kvinne ble funnet hardt skadd tirsdag morgen. Senere døde hun. En person er siktet. Politiet vil ikke si hva vedkommende er siktet for.

Operasjonsleder Tom Sandberg bekrefter siktelsen til avisa VG. Flere vitner tas inn til avhør. Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, opplyser Sandberg.

Øst politidistrikt fikk melding om en kvinne som var hardt skadet 5.15-tiden. Det skriver de på Twitter.

Sandberg opplyser til kanalen NRK at kvinnen ble funnet i en bil. Personen som kjørte bilen var på stedet da politiet kom. Bilføreren blir tatt med inn til politistasjonen for avhør.

– Så vidt vi vet, var det ikke flere enn de to i bilen. Det var andre vitner som kom til stedet som ringte nødetatene. De vil også bli avhørt, sier Sandberg.

Det er foreløpig veldig uklart hva som har skjedd, sier han. Han sier de holder mulighetene åpne for at det kan ha skjedd noe kriminelt.

Ifølge TV 2 ble kvinnen funnet i en leiebil. Sandberg bekrefter til kanalen at det er en relasjon mellom kvinnen og den siktede. Politiet jobber med å varsle de pårørende.

Vitner prøvde hjerte- og lungeredning på kvinnen da nødetatene kom til stedet.

– Ambulanse-personell overtok. Men hun ble erklært død på stedet, sier Jo Rennemo Jellum til Smaalenenes Avis. Han er oppdragsleder ved Øst politidistrikt.

Ifølge politiet er det fortsatt for tidlig å si noe om hva som har skjedd.

– Vi avhører vitner på stedet og sikrer spor, sier Jellum.

Han vil ikke svare på om kvinnen er identifisert. Politiet gjør undersøkelser i en bil på stedet, ifølge avisa.

– Det stemmer at det er en bil på stedet. Men vi har ingen opplysninger å gi om hva denne har med hendelsen å gjøre, sier Jellum.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå