Norge

Skal ha sett droner for nære tre ulike oljeplattformer

Det er streng sikkerhet på norske oljeplattformer. Derfor er det en sak for politiet når noen ser en ukjent drone. Og i alle fall når det blir sett minst tre steder.

Det er forbudt å fly droner nær norske oljeplattformer. Nå sier både Equinor og politiet at det er sett droner som er for nære. Og det skal ha skjedd ved minst tre plattformer. Det melder avisen Aldrimer.no.

Det er mistanke om at en stat har ansvar for dronene. Det sier ulike personer til Aldrimer.no. Avisen har tidligere skrevet flere saker som handler om frykt om at det kan finnes planer for sabotasje mot plattformene.

Verken Equinor eller politiet ønsker å si noe mer om saken. Politiet sier til Aldrimer.no at de kanskje kan si mer neste uke.

Siste utgave

På forsiden nå