Norge

Jordfeilen på Oslo S endelig rettet

En jordfeil har skapt problemer for togtrafikken på Oslo S den siste uka. Nå er den rettet.

Norge — I nesten én uke har det vært forsinkede og innstilte tog til og fra Oslo S. Årsaken har vært en jordfeil. Bane Nor har lett etter feilen. Men det har vært vanskelig. Men natt til mandag lyktes de endelig.

– Endelig – i 5-tiden i morges ble jordfeilen på Oslo S funnet og utbedret. Tog-selskapene vil få til ordinært rutetilbud så raskt som mulig. Men det vil fortsatt bli innstilte avganger i morgenrushet. Det skriver selskapet Bane Nor på Twitter. De har ansvaret for det tekniske rundt togene.

Olav Nordli er pressevakt. Han sier at det kan være lurt for reisende å vurdere en annen avgang enn de mest travle, skriver kanalen NRK.

Jordfeilen har vart siden tirsdag.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå