Norge

Et barn fikk i seg kokain

En femåring fikk i seg kokain i Trondheim i forrige uke. Det viste prøver tatt på legevakten natt til fredag.

– Vi kan bekrefte at minst ett barn under skolealder har fått i seg det som mest sannsynlig er kokain, sier Jan Niklas Kjendlie til avisa Nidaros. Han er etterforskningsleder i Trøndelag politidistrikt.

Han sier at de mistenker at et annet barn på tre år også fikk i seg stoffet. Men det er ikke bekreftet.

De to barna ble fraktet til St. Olavs hospital av foreldrene torsdag forrige uke. Barna hadde symptomer på feber, synsforstyrrelser, kjevebevegelser og var urolige, skriver Nidaros. Ett av barna kastet opp. Resultatet av undersøkelsene gjorde at legene tok kontakt med politiet.

Barna var hjemme hos en av foreldrene og samboeren da de ble syke. Samboerparet er nå mistenkt for kroppskrenkelse. Etterforskningslederen sier paret stiller seg uforstående til saken. De sier de ikke vet hvordan barna kan ha fått i seg noe slikt.

Politiet ransaket boligen til paret etter hendelsen. De gjorde et beslag av noe de mener er narkotika. Barnevernet er koblet inn i saken. Barna er ikke alvorlig skadd, ifølge politiet.


Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå