Norge

Vil ha debatt om Sophie Elise

Bildet Sofie Steen Isachsen postet har fått stor oppmerksomhet.

Sophie Elise er en av Norges største influensere. Hun har 580.000 følgere på Instagram. Hennes egentlige navn er Sofie Steen Isachsen.

Isachsen har en podkast sammen med Fetisha Williams. Podkasten heter «Sophie & Fetisha». Den blir laget hos kanalen NRK.

Hva er galt med at Sophie Elise fronter NRK? spør Fredrik Solvang. Han leder programmet Debatten på NRK. De varsler debatt om saken i sendingen torsdag kveld.

Den siste uken har det stormet Isachsen. Hun publiserte et bilde på Instagram forrige uke. Bildet viser henne og en venninne foran et speil. Den andre influenseren holder en liten pose med hvitt innhold. Mange har tolket posen som narkotika.

Isachsen har vært stille om bildet etter hun postet det. Torsdag snakket hun om hendelsen på podkasten sin.

– Jeg vet at man lytter på denne podkasten og tenker «Hva kommer hun til å si?», «Skal hun kommentere det?», sier hun.

– Grunnen til at jeg ikke sier noe, er ikke fordi jeg ikke vet hva jeg skal si. Jeg står stødig i det jeg skal si. Men jeg er veldig sliten nå.

«Livet blir cirka en milliard ganger morsommere når man bare gir faen», sto det i teksten under bildet. Posten ble slettet etter kort tid.

I torsdagens «Debatten» på NRK skal saken drøftes. Det melder programleder Fredrik Solvang på Instagram. Det skriver Dagbladet som omtalte saken først.

«Vi trenger din hjelp! Hvem bør stå overfor kringskastings-sjefen og si hva som er galt med at Sophie Elise fronter NRK?» skriver Solvang, og legger til:

«De som bare mener SE er dum, trenger vi ikke. Heller ikke de som bare mener NRK burde vært som det alltid var. Skjønner?»
Siste utgave

På forsiden nå