Norge

Russebil kjørte av veien i Flekkefjord

En russebil kjørte av veien på E39 i Flekkefjord mandag. Bilen havnet i vannet.

Russebilen kjørte av veien på E39 i Flekkefjord mandag. Fem personer var i russebilen. Tre av dem ble fløyet til sykehus med helikopter.

Russen samlet seg på Flekkefjord videregående skole mandag.

– Russen er sammen med foreldre og pårørende. De er samlet på skolen for å støtte og ta vare på hverandre, sier Mia Mihajlovic til kanalen TV 2. Hun er russepresident ved skolen.

Alle de fem involverte har en tilknytning til skolen. To av dem er elever ved skolen nå. Tre av dem er tidligere elver. Mange av elevene har hatt et stort behov for å møtes og støtte hverandre.

De tre personene ble fløyet til Kristiansand, Stavanger og Bergen. Det opplyste John Repstad mandag morgen. Repstad er operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Politiet meldte om ulykken like før klokka 6. Veien ble stengt i lang tid etter ulykken. Men klokken 12.50 meldte Vegtrafikksentralen sør at veien er åpnet igjen.

Helsetilstanden til de skadde var fortsatt uklart på mandag. Dette er andre gang på kort tid at en alvorlig trafikkulykke har rammet skolen. 13. mars omkom to elever ved skolen etter å ha kjørt av veien ved Moi i Rogaland.

– Det er helt forferdelig, sier rektor Tor-Inge Rake.


Siste utgave

På forsiden nå