Norge

Dette kan du se på TV i høst

Gleder du deg til høst og TV-titting? Dette er noen av programmene som kommer på skjermen.

De norske kanalene TV 2 og NRK har offentliggjort hva de skal vise i høst. Kanalene selv skriver i pressemeldingene sine at de har mye spennende å vise fram til høsten.

Dette er noe av det du kan se på TV 2:

Familiekoden

«Familiekoden» er et nytt program på TV 2. Det handler om hvordan foreldre oppdrar barna sine. Kathrine Moholt er programleder. Sammen med Reidar Hjermann skal de følge forskjellige familier. Hjermann er tidligere barneombud.

Ni ulike familier skal vise fram sine metoder for å oppdra barna sine.

Evig singel

«Evig singel» er en serie som havner i sjangeren humor og drama. Den handler om skes single mennesker som ikke klarer å få seg kjæreste. Selv om de prøver.

Skuespillere er Lene Kongsvik Johansen, Trond Fausa Aurvåg, Kevin Vågenes, Kristine Grændsen, Amir Asgharnejad og Tuva Billing.

Asbjørns julekalender

I desember dukker Espen Eckbo opp på skjermen.

Eckbos karakter Asbjørn Brekke er kjent for mange. Karakteren hadde et eget TV-program for ti år siden. Nå skal Brekke på skjermen igjen med programmet «Asbjørns julekalender».

Han får besøk av én ny kjendis hver dag fra 1. desember og fram til julaften.

Andre serier

Ellers er det nye sesonger av flere realityserier. Slik som «Farmen», «Bloggerne», «Forræder» og «Skal vi danse». Det kommer også et nytt kokkeprogram som heter «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm». Der skal blant annet Maud Angelica Behn kokkelere på kamera.

Bård Ylvisåker og Vegard Ylvisåker debuterer med et nytt program. «Ylvis mot Ylvis» er et humoristisk musikkprogram. Komikeren Henrik Fladseth har et nytt humorprogram som heter «Føkkings Fladseth».

Folk som er glad i krim kan glede seg til programmer som «Åsted Norge». Det kommer også dokumentarserier. Både «Tina – Jakten på en drapsmann», «Hva hendte med Dung?» og «Estonia».

NRK har også lansert hvilke programmer de byr på til høsten:

Hva skjedde med Solveig?

Kevin Vågenes har hele 17 roller i programmet «Hva skjedde med Solveig?”.

Programmet tar en humoristisk vri på krimdokumentarer. Et lag med journalister etterforsker dødsfallet til Solveig Lyngåsen.

Dummedag

«Dummedag» er en postapokalyptisk, dramatisk komedie. Et nytt virus muterer og skaper en dødelig pandemi. Seks fremmede blir tvunget til å jobbe sammen. De prøver å redde jorda fra et virus som gjør folk dumme.

Blant skuespillerne er Jakob Schøyen Andersen, Henrik Mestad og Charlotte Frogner.

Makta

Serien er satt i år 1974, men vi er likevel i Oslo i 2023. Arbeiderpartiet er i krise. Det er en konflikt mellom partileder Reiulf Steen og statsminister Odvar Nordli.

Gro Harlem Brundtland blir innviklet i det politiske maktspillet. Hun blir Norges første kvinnelige statsminister i 1981.

Andre serier

Humorserien «Side om side» har sin siste sesong. Etter 10 sesonger og totalt 100 episoder er dette den siste sesongen om livet på Granli.

«Vettskremt» har premiere. Programlederne Erik Solbakken og Annika Momrak skal skremme diverse deltakere.

Tenåringsserien «VGS» sin andre sesong kommer på skjermen. Serien handler om livet til ungdommene på skolen.

«Malpractice» er en britisk spenningsthriller. Doktor Lucinda Edwards mister en pasient på grunn av en overdose. Det blir satt i gang etterforskning som gransker henne.

Når det kommer til underholdning på lørdager, er det først «Stjernekamp» som gjelder. Etter det tar «Maskorama» over i midten av november.


Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå