Norge

Tre personer døde etter knivstikking i Nordland

Tre personer er døde etter knivstikking i Sørfold natt til mandag.

Politi og ambulanse rykket ut 4.52 natt til mandag. De hadde fått melding om knivstikking på en privat adresse i Sørfold kommune. Det ligger i Indre Salten i Nordland.

Politiet fant tre personer som ble bekreftet døde på stedet.

– Vi fant også en skadd person som ble fraktet til Bodø med redningshelikopter, sa Bent Are Eilertsen. Han jobber i Nordland politidistrikt. Eilertsen holdt presse-konferanse mandag ettermiddag.

De døde var to voksne personer og en tenåring, sier Kristine Pedersen. Hun er politiadvokat. Det var en kvinne og mann i 40-årene. Samt en ung mann i slutten av tenårene.

– Den skadde som er fraktet til sykehus, er et barn. Det var også et barn til på adressen som ikke ble skadd, sier Pedersen.

Politiet tror gjerningspersonen er blant de tre døde. De fem personene skal være i familie, ifølge Pedersen. Én av de døde er siktet i saken. Politiet ønsker ikke å se hvem av dem det gjelder ennå.

Kolbjørn Mathisen er ordfører i Sørfold. Han kaller hendelsen dypt tragisk.

– Vår oppgave er å ta vare på befolkningen i Sørfold. Våre tanker går først og fremst til etterlatte og pårørende, sa Mathisen på en presse-konferanse.

Spesial-politiet Kripos skal hjelpe Sørfold med etterforskningen.
Siste utgave

På forsiden nå