Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Advokaten til Tom Hagen er fornøyd med nytt tips

Svein Holden sier det har kommet et tips som han mener inneholder ny informasjon i saken. Tipset kom etter at Tom Hagen lovet dusør for tips.

– Vi har fått ganske mange tips. Og alle er sendt videre til politiet, sier advokat Svein Holden til kanalen TV 2. Han er forsvareren til Tom Hagen.

Han mener et av tipsene er helt nytt. Det skal inneholde viktig informasjon. Holden sier at han snakker med politiet om dette tipset. Men han vil holde det hemmelig hva tipset handler om.

– Det kan jeg ikke si mer om akkurat nå. Det får vi snakke mer om senere, sier Holden. 

Haris Hrenovica er politi-advokat. Han vil ikke si noe om tipsene til TV2.

Les også: – Politiet har funnet noe relevant

Det kom inn flere tips etter at saken ble tatt opp på TV-programmet Åsted Norge. Da sa politiet at ingen av tipsene var gode nok til å bli fulgt opp.

Tom Hagen sa i programmet at han ville gi en dusør til de som kunne hjelpe til med å finne kona. Anne-Elisabeth Hagen har vært borte siden 31. oktober 2018. Dusøren for tips var på 10 millioner kroner.

Tom Hagen ble pågrepet av politiet 28. april i år. Han ble siktet for å ha drept kona Anne-Elisabeth. Ingen har sett henne etter at hun ble borte fra parets bolig. Han ble senere løslatt.

Denne uka fikk politiet nye tillatelser. De skal nå ransake flere hytter som Hagen eier.

Les mer: Politiet undersøker Hagens hytter

Les også: Politiet mener at Hagens hus er åsted for drap