Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

En skadet mor og to døde barn funnet på Lørenskog

Politiet rykket ut til en adresse på Lørenskog søndag. Der fant de to døde barn og en skadd kvinne. Politiet tror barna er drept. Moren deres er kritisk skadd.

De to barna ble funnet døde i en leilighet i Lørenskog søndag morgen. Politiet rykket ut til leiligheten etter å ha blitt varslet om en mulig brann. Da var klokken 8.30. Da de kom fram, fant de to livløse barn og en skadd mor.

Barnas far ble siktet etter funnene. Han var i avhør søndag. Men politiet sa på en pressekonferanse søndag kveld at de har fått mindre tro på at han har gjort det.

Farens advokat sier at han ikke vet om faren er siktet lenger. Han vet heller ikke hva faren eventuelt er siktet for.

– Jeg har ikke fått noe klart signal om hva det er. Jeg har ikke sett siktelsen, sier advokat Dag Svensson. Han snakket med nyhetsbyrået NTB søndag klokka 22.20. Da sa han at faren var blitt løslatt.

Faren kom selv til stedet. Han ble da tatt hånd om av politiet. I avhøret har han sagt at han ikke har noe med det å gjøre.

– Det er vanskelig å forstå hvordan det er å få en sånn beskjed. Det er svært tøft, det er klart det, sier Svensson.

– Det ble forsøkt å gjenopplive barna. Men det ble raskt klart at vi ikke klarte å redde livene deres. Det er ukjent årsak til at de er døde, sier Sonika Sharma-Sundheim. Hun er politiadvokat  i Øst politidistrikt.

Politiet vil ikke si noe om hvor gamle barna var. Moren er innlagt på Ullevål sykehus. Hun skal ikke lenger være i livsfare.

– Vi vil etterforske dette som et drap. Årsaken er ting rundt saken. Det er naturlig at politiet tar avhør av moren. Det har vi måttet vente med. Årsaken er hennes helsetilstand, sier Sharma-Sundheim.