Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Faiza funnet drept

Faiza Ashraf ble kidnappet på vei til jobb. Nå er hun funnet drept.

Onsdag 3. februar forsvant Faiza Ashraf. Hun skulle ta bussen til jobb.

Faiza ringte selv til politiet. Hun fortalt at noen hadde kidnappet henne. Og at hun var truet ned i bagasjerommet på en bil.

Tre uker etter ble hun funnet.
– Faiza er funnet drept i et tur-område i Asker, sier Nina Bjørlo. Hun er kriminalsjef ved Asker og Bærum politistasjon.

Faiza ble drept samme dag som hun ble bortført. Det fortalte en 25-åring til politiet. Han er siktet for overlagt drap. En 28-åring er siktet for medvirkning til overlagt drap. Han sier at han er uskyldig. Det skriver nettavisa Dagbladet.no.

Etter forsvinningen fant politiet fant Faizas hår på en bussholde-plass. De søkte etter 26-åringen med hunder og helikopter.
LES MER HER: Fant Faizas hårstrå

Men politiet klarte ikke å finne Faiza. Først trodde politiet at familien hadde noe med saken å gjøre. Årsaken er at de ville at Faiza skulle gifte seg med en mann i Pakistan. Det har en vennine av Faiza fortalt til politiet.

To menn har vært siktet i saken lenge. Den ene er en 28 år gammel mann. Politiet tror at han har betalt noen for å kidnappet Faiza. En 25 år gammel mann ble også pågrepet. Politiet trodde han kidnappet Faiza. Det skriver nettavisa VG Nett.

Klartale.no følger saken.