Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Fant au pair på nettet

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn ville ha au pair til barna sine. De fant en på nettet.

Paret la ut en annonse på et amerikansk nettsted. Der fant de en person som snakket engelsk.
– Vi kan bekrefte at vi har annonsert etter en ny au pair. Annonsen er nå fjernet. Årsaken er at vi har funnet noen vi tror vil egne seg. Vi vil at barna våre skal lære engelsk. Derfor velger vi en au pair med engelsk som førstespråk, skriver Ari Behn i en tekstmelding til avisa VG.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn annonserte på nettstedet GreatAuPair.com. I annonsen sto det at jobben var barnepass, rydding, lage sunn mat, klesvask og husarbeid. Personen skal også kjøre barna til aktiviteter og handle matvarer.
I annonsen skriver de at familien er leken og sporty. Au pairen må være til å stole på, utadvendt, kreativ, positiv, selvstendig og morsom, skriver avisa VG.

Prinsessen og hennes familie skriver at de er glade i turer i skogen, aking, langrenn og alpint. De er også opptatt av vannsport, svømming og fiske. Dessuten er de glad i bøker, teater, musikk, meditasjon og det spirituelle.

Au pairen får mellom 600 kroner og 1.200 kroner i lønn hver uke. I tillegg vil au pairen få språk-kurs, TV, internett og bil han eller hun kan kjøre, skriver nyhetsbyrået NTB.