Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Fant lik på Romerike

Onsdag kveld ble en død person funnet i Skogbygda i Nes i Akershus.

Politiet på Romerike fant onsdag kveld en død person. Det var i Skogbygda i Nes i Akershus. Personen er ikke identifisert. 31 år gamle Frank André Gundersen er savnet i området. Familien hans har blitt varslet om funnet av den døde. Det skriver nyhetsbyrået NTB.
– Vi har funnet et lik. Obduksjons-rapporten og tekniske undersøkelser vil si om dette er Frank André Gundersen. Det sier Haris Hrenovica til Romerikes Blad. Han er politiadvokat i Romerike politidistrikt.
Den døde ble funnet etter tips. Personen er fraktet til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Kriminalteknikere undersøkte stedet torsdag formiddag.
Frank André Gundersen ble sist sett mandag 5. eller tirsdag 6. mai. Familien ønsker svar på hva som har skjedd.
Fredag formiddag var den døde fortsatt ikke identifisert.

Politiet tror han er drept. De har siktet to menn på 27 og 29 år for drap. Gundersen var på besøk hos sin fetter i Skogbygda da han forsvant. Den siktede 29-åringen er fetteren til Gundersen.

Begge mennene er varetekts-fengslet i fire uker.

– Om det skulle vise seg at det er Frank Gundersen som er funnet død, vet jeg at han vil ta dette svært tungt. De to var nære venner, sier advokat Tarjei Ræder Breivoll. Han forsvarer den savnedes fetter.