Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Fant savnet gutt

Sjuåringen som forsvant i Molde har blitt funnet. Gutten er ikke skadet. En mann er siktet i saken.

Gutten som var savnet i Molde ble funnet tirsdag kveld. Sjuåringen er ikke skadet. Politiet vil fortsette etterforskningen. De vil finne ut hvorfor han ble bortført og hvem som har gjort det.

Politiet vil ikke si om gutten ble funnet i Norge eller utlandet. De sier at politiet og barnevernet jobbet sammen om å finne gutten. En mann er siktet for å ha kidnappet gutten.

Sjuåringen er opprinnelig fra Litauen. Han forsvant fra en bowlinghall i Molde mandag ettermiddag. Politiet etterlyste ham både i Norge og i utlandet. De ba også om hjelp fra Kripos.

Politiet sier at de fant gutten ved samarbeid med politi i utlandet. Politiet vil fortsatt ikke si hvor gutten ble funnet. Sammen med gutten var en mann. Mannen er godt kjent for gutten. Mannen er arrestert. Han er siktet for bortføring eller for å ha vært med på bortføringen. Det skriver politiet.

Gutten var sammen med moren sin i bowlinghallen. Barnevernet var også i bowlinghallen. De fulgte med på møtet mellom mor og sønn.

Kanalen NRK fortalte tirsdag at politiet hadde et videoopptak. Opptaket viste den sju år gamle gutten idet han ble ført ut av bowlinghallen og inn i en bil.

Politiet har snakket med moren flere ganger i forbindelse med bortføringen. Moren er siktet for å ha snakket usant til politiet. Gutten blir passet på av barnevernet.

Politiet har fått inn mange tips i saken. Politiet sier de har mange de vil snakke med.

Politiet har ikke fått tak i guttens far. Faren er ikke mistenkt.

Sjuåringen bodde på skjult adresse. Det forteller politiet til avisa Romsdals Budstikke.

LES OGSÅ: Gutt savnet i Molde