Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Fant spor etter drapet

Politiet i Oslo gjennomførte et stort søk torsdag. De fant spor etter drapet på Etterstad.

Lørdag ble en mann stukket og drept på Etterstad i Oslo. Mannens samboer ble også stukket. Han ble hardt skadd, men overlevde.

En 47 år gammel mann fra Italia er siktet for drapet og drapsforsøket. Våpenet fra drapet ble ikke funnet.

LES MER HER: – Innrømmer drap

Torsdag lette politiet etter spor fra drapet. Blant annet lette de etter våpenet. De fikk hjelp fra Sivilforsvaret. Søket var i nærheten av der drapet skjedde.

Politiet bekreftet at de fant noe.

– Det er funnet noe som vi mener er knyttet til saken, sier politiadvokat Tina Helleland i en pressemelding. Men politiet vil ikke si hva de har funnet.

Politiet brukte motorsag for å fjerne kratt. De gikk mange sammen for å lete nøye. De lette etter ting som kan ha blitt kastet langs fluktruten de tror mannen brukte.

– Vi håper å finne ting som enten kan ha blitt brukt i drapet. Eller ting som den siktede kan ha hatt med seg, sa innsatsleder Torgeir Brenden.

LES MER HER: – Planla Etterstad-drapet

Den siktede italieneren skal ha vært kledd i lys parykk og kvinneklær under drapet. Disse tingene ble funnet i nærheten etter drapet.

Politiet mener italieneren prøvde å drepe de to mennene med vilje. Han kan ha gjort det fordi han var sjalu, sier politiet. Den skadde mannen hadde et personlig forhold til italieneren.