Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Fortsatt savnet

En kvinne skal ha blitt bortført onsdag. Hun er fortsatt savnet.

Kvinnen skal ha blitt kidnappet fra Høvik i Bærum onsdag morgen. 

Den 26 år gamle kvinnen skal ha ønsket å flytte hjemmefra. Hun ønsket også å få et nytt navn. Det har en venninne av kvinnen forklart til politiet.

Foreldrene til 26-åringen prøvde å overtale henne til å gifte seg med en mann i Pakistan. Dette ville hun ikke, fortalte venninnen til politiet. Det skriver avisa VG.

Kvinnen skal også ha hatt en hemmelig kjæreste i Norge. Den personen er avhørt av politiet. Kjæresten skal ha hørt til i et «belastet Oslo-miljø». Det skriver avisa Dagbladet. Forholdet skal ha vært kjent for storesøstera til kvinnen. Foreldrene visste ikke om kjæresten. 

Kvinnen ringte selv til politiet onsdag morgen. Hun forklarte at hun var blitt tvunget ned i bagasjerommet på en mørk bil. Bilen var trolig en sedan. Hun skal ha virket svært redd. Politiet tror på forklaringen hennes.

Lørdag meldte en kvinne seg til politiet. Hun sa at hun trolig hadde sett litt av bortføringen. Likevel har politiet få spor.

– Vi har ikke kommet nærmere en løsning på hvor kvinnen er, sier Olav Brubakk til NTB. Han er politioverbetjent i Asker og Bærum politidistrikt.

En 28 år gammel mann er pågrepet. Han er mistenkt for å ha betalt noen for å bortføre kvinnen.

Han ble varetektsfengslet før helgen. Blant annet fordi politiet fant en veldig spesiell handleliste hjemme hos ham. På den var det blant annet skrevet teip, håndjern og hette. 28-åringen sa at utstyret skulle brukes i sexlek med en prostituert kvinne.