Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Full priskrig på smågodt

Flere matvarekjeder dumper prisen på smågodt. De konkurrerer om best pris før halloween.

Prisen på smågodt ble satt ned til 7,45 kroner per hekto. Det var butikkene Coop Extra og Coop Obs som kom med tilbudet mandag morgen. Det skriver Nettavisen.

– Nå er det mye fest og moro med halloween. Da vil vi gi ekstra gode tilbud, sier Harald Kristiansen. Han er kommunikasjonssjef i Coop.

Det tok ikke lang tid før både Rema 1000 og Kiwi ble med i priskrigen. Også de satte ned sine priser til 7,45 kroner hektoet.

– Som vi har sagt mange ganger før, så gir vi oss aldri på pris. Hvis vi oppdager at en lavpriskonkurrent setter ned prisen på et produkt, så svarer vi, sier Kristine Aakvaag Arvin. Hun er kommunikasjonssjef i Kiwi.

Ifølge Nettavisen er smågodt på tilbud også i tre andre Coop-kjeder. Det gjelder Matkroken, Coop Prix og Coop Marked. Her selges det for 8,90 kroner per hekto. I tillegg har Europris en kampanje med smågodt til 6,90 kroner per hekto.

I helgen ble det kaos i flere Coop Mega-butikker. Da ble prisen på smågodt ble satt ned til 30 kroner per kilo. Det var for å markere kjedens 30-årsjubileum.

Butikkene har konkurrert om prisen på smågodt flere ganger før. Det har gjort noen bekymret for at vi får i oss for mye sukker