Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

I sorg etter brann i campingvogn

Tre skoler er i sorg. Natt til lørdag døde tre personer da en campingvogn begynte å brenne.

Elever og ansatte ved tre skoler i Sandnes og Time i Rogaland er i sorg. Tre personer fra samme familie døde da campingvognen deres brant. Det skjedde på Sokn i Rogaland natt til lørdag. De døde var to foreldre og sønnen deres.

Sønnen som døde, var elev ved Høyland ungdomsskole.. Det skriver avisa Stavanger Aftenblad.

Elevene bes møte til vanlig tid mandag morgen. De vil bli tatt godt vare på, sier rektor Irene Ottøy Kristiansen. Skolens kriseteam møttes etter brannen lørdag. De hadde også et nytt møte søndag ettermiddag.

Moren til gutten jobbet ved Lye skule. Lørdag fikk rektor Jone Siqveland beskjed om at hun var død, ifølge avisa. Søndag etter møtet fikk alle foreldre ved skolen vite hva som hadde skjedd.

Storesøsteren i familien var ikke med på campingturen. Hun er elev ved Gand videregående skole i Sandnes. Også her har rektor fått vite om det som har skjedd. Han sier at de som jobber på skolen, har lagt en plan for å møte elevene mandag morgen.

– Det viktigste for meg er å ta vare på eleven som har mistet sine. Og gruppene med elever rundt henne, sier Lars Tore Helgeland.

Lørdag ble det arrangert en minnestund på klubbhuset på Figgjo. Det er der familien var fra. Prest og kriseteam var til stede. Mandag ettermiddag fra klokken 17 blir det også åpen kirke i Bogafjell kirke.