Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Kripos hjelper til etter dødsfall

Kripos hjelper politiet i Bergen. Det er etter at en mann falt ned fra 7. etasje og døde.

Politiet i Bergen får hjelp fra spesialpolitiet Kripos. Natt til fredag falt en 21 år gammel mann ned fra 7. etasje i en blokk i Fyllingsdalen. Mannen døde. Politiet mener det er et drap.

En mann i 20-årene og hans mor i 40-årene er begge siktet for drap eller forsøk på drap. Mandag ble de varetekts-fengslet i fire uker. Begge har nektet straffskyld.

– I forbindelse med etterforskningen har politiet bedt om hjelp fra Kripos. Fire taktiske etterforskere er allerede på plass i Bergen. De skal hjelpe med å lede etterforskningen og avhør. De vil være en del av etterforsknings-teamet fremover.

Politiet i Bergen trenger hjelp til å finne ut mest mulig om saken. De ber om at alle som har opplysninger om saken, tar kontakt.

– Politiet er interessert i ting folk har sett. Det gjelder ved boligblokken i Fyllingsdalen natt til fredag 23. mars. Personer som kan si noe om forholdet mellom de tre involverte, bes også kontakte politiet. Det samme gjelder personer som har møtt dem torsdag ettermiddag og kveld, sier politiet.

Mannen ble funnet død utenfor blokken fredag morgen. Han hadde skader som tydet på at han hadde falt. Rekkverket til svalgangen til blokken holder på å skiftes.