Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Politi og frivillige lette etter Sigrid

Søket etter Sigrid Giskegjerde Schjetne natt til tirdag ga ingen resultater. Politiet har funnet noe, men det er usikkert om det har med forsvinningen å gjøre.

Over 400 frivillige møtte mandag opp på Østensjø i Oslo. De skulle delta i leteaksjonen etter 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne. Men de frivillige ble sendt hjem rundt midnatt.

– I dette dårlige været er det ikke forsvarlig å la frivillige personer gå rundt i ujevnt terreng og lete etter den savnede 16-åringen. Det sa Lasse Alver til nyhetsbyrået NTB mandag kveld. Han er politiets innsatsleder.

LES MER HER: – Håper på lykkelig slutt

Politiet sperret sent mandag kveld av et område på Skullerud i Oslo. Det skjedde etter at det ble funnet noe. Men det er usikkert om det kan knyttes til forsvinningen.

16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne var på vei hjem fra en venninne. Det var da hun forsvant natt til søndag. Skoene og mobiltelefonen hennes ble funnet like ved en barnehage. Den ligger rett ved hjemmet hennes. Det ble dessuten hørt skrik i området i perioden da hun forsvant.

LES MER HER: 16-årig jente savnet i Oslo

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde sa mandag at de fortsatt holder alle muligheter åpne. Etterforskerne forsøker nå å danne seg et bilde av Sigrid. Hensikten er å komme nærmere en løsning. Sigrid Giskegjerde Schjetne er også etterlyst internasjonalt.