Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Politiet sjekker huset til Hagen på nytt

Torsdag er politiet i huset til ekteparet Hagen i Lørenskog. De skal gjøre nye undersøkelser i saken om Anne-Elisabeth Hagen, melder VG.

Flere etterforskere kjørte inn på eiendommen til ekteparet Hagen i Lørenskog. Det skjedde rundt klokka 9.30 torsdag. Det skriver avisa VG. Hensikten skal være å gjøre nye undersøkelser i huset, ifølge avisa. Politiet har ikke sagt noe om undersøkelsene til VG.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt 31. oktober i fjor. Siden har politiet forsøkt å løse saken. Hagens ektemann er veldig rik.

Politiet har funnet flere spor. De har blant annet funnet av trykk av et par sko inne i huset. Skoen er av merket Sprox. Den selges på Spar Kjøp i Norge.

Politiet mener avtrykket kommer fra en gjerningsperson.

Politiet har samlet inn informasjon om folk som har kjøpt denne typen sko. Og som tidligere har gjort noe kriminelt. Det skrev VG tirsdag.

Det er spesielt én person som har laget spor ulike steder i boligen.

– Vi mener fremdeles at avtrykket kommer fra en gjerningsperson. Det er veldig sannsynlig. Det skyldes både måten sporet er laget. Og hvor det er, sier Tommy Brøske til VG. Han leder etterforskningen.

Personen har tråkket rundt i huset. På både fliser og tepper, skriver avisa.

Det har ikke kommet noen livstegn fra Hagen siden 31. oktober 2018. Familien har ikke hatt kontakt med personer som sier de har tatt henne, siden 8. juli.

Politiet tror at Anne-Elisabeth Hagen er død.