Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Savnet etter husbrann i Tromsø

Natt til tirsdag brant et hus ned i Solligården i Tromsø. En mann er savnet i brannen.

En enebolig begynte å brenne natt til tirsdag. Det var i bydelen Solligården i Tromsø. En mann er savnet etter brannen.

– En mann er savnet. Men vi kan ikke gå inn i boligen fordi det fortsatt er for varmt, sier operasjonsleder Rune Nilsen til TV 2. Han jobber i Troms politidistrikt.

Politiet tok med seg våpen da de dro ut til brannen. Det skriver nettavisen iTromsø.no. Men politiet vil ikke si noe om hvorfor de gjorde det.

Det var folk som gikk forbi som oppdaget at huset brant. Det var i 3.30-tiden natt til tirsdag. Like etter klokken 6 tirsdag morgen hadde brannmannskapene kontroll på brannen.

Fem personer skal være registrert på adressen. Èn er savnet, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Det er snakk om en enebolig med en leilighet. Der har vi fortsatt ikke kontroll på én av beboerne. Jeg kjenner ikke detaljene her. Men det er sannsynlig at de fire andre har kommet seg ut av huset på egen hånd, sier operasjonsleder Nilsen.

Ifølge NRK er det en familie som bor i huset. Politiet tror den siste personen skal ha vært i boligen da det begynte å brenne.

– Vi avhører vitner og øvrig familie for å danne oss et bilde av hva som har skjedd med den siste personen. Og hvorfor det begynte å brenne, sier Nilsen.