Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Siktet etter dødsulykke

En mann er siktet etter en bilulykke i Mandal. En kvinne døde i ulykken søndag.

Norge

En mann er siktet etter en bilulykke på veien E39. En kvinne i 70-årene døde. Det skjedde i Mandal i Vest-Agder søndag.

– Det er mistanke om at føreren av bilen som kom vestfra, kom over i feil kjøreretning. Dermed gjorde han slik at ulykken skjedde. Det er derfor bestemt at han skal fratas førerkortet, sier Ole Martin Paulsen til nyhetsbyrået NTB. Han er politiadvokat i Agder politidistrikt.

Bilføreren er rundt 20 år gammel. Han kommer fra Mandal-distriktet, avisa Fædrelandsvennen. Han slapp fra ulykken med lettere til moderate skader. Han er siktet for uaktsomt drap og for uaktsom kjøring.

Ifølge politiadvokat Paulsen har mannen fått vite om at han er siktet. Han har foreløpig ikke vært i stand til å forklare seg.

– Vi vet foreløpig ikke når han kan bli avhørt. Men vi ser det an utover dagen eller morgendagen. Det er sykehuset som avgjør når han kan avhøres, sier Paulsen.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 13.30 søndag. Brannvesenet måtte få løs to personer som satt fastklemt. Alle de tre personene som var i de to bilene, ble hentet med luftambulanse. De ble sendt til sykehusene i Kristiansand og Stavanger.

En kvinne i 70-årene døde i helikopteret på vei til sykehuset. Kvinnen bodde i Kristiansand.

En mann i slutten 60-årene fikk alvorlige skader. Men det er ikke fare for livet hans.