Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Sju skadd i bilulykke

To biler krasjet front mot front i Seljord i Telemark. Sju personer er skadd.

Søndag krasjet to biler på veien E134 ved Flatdal. Det ligger i Seljord i Telemark. Bilene krasjet front mot front. Sju personer ble skadd. Tre av dem alvorlig.

De tre personene som er alvorlig skadd, er alle fløyet til Ullevål sykehus i Oslo.

Det var to biler med hver sin kvinnelige fører som krasjet. Det var tre passasjerer i hver bil. Den ene bilen kom i retning fra Notodden. Den andre kom fra Flatdal da ulykken skjedde.

Politiet ble varslet om ulykken like før klokka 18 søndag. Tre barn på 7, 13 og 15 år var i bilene da ulykken skjedde. Det sier politiet til kanalen NRK.

Fører av den ene bilen var ei jente på 17 år. Hun øvelseskjørte. Bilen var merket med L, sier politiet. Det var føreren av den andre bilen som kom over i motsatt kjørefelt. Så krasjet bilene. Det sier et vitne til politiet.

– Den 17 år gamle jenta var ikke skyld i ulykken, sier Ole Kamben til NRK. Han er oppdragsleder i Sørøst politidistrikt.

Flere ambulanser og luftambulanser rykket ut til stedet. Mens tre personer er fløyet til Ullevål sykehus, er to andre sendt til sykehuset i Skien. Én er sendt til sykehus i Tønsberg i Vestfold.

Veien ble helt sperret etter ulykken. Den ble åpnet igjen etter omtrent to timer.