Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Stella Mwangis far var offeret

Det var faren til artisten Stella Mwangi som døde da han ble påkjørt i Ullensaker i Akershus. Sjåføren stakk av fra stedet.

Artisten Stellas Mwangis far het Jeff Mwangi Kwirikia. Tirsdag ble han kjørt ned av en bil på Dal i Akershus. 54-åringen døde av skadene. Politiet leter etter personen som kjørte på ham. Bilføreren stakk av fra stedet.

Mwangis plateselskap EMI sier at det er hennes far som døde. Det skrev de i en pressemelding onsdag.

Politiet regner med å pågripe personen som tirsdag kjørte på ham. Lensmann Morten Huse vil ikke si noe om hvor lang tid han trenger for å løse saken.

– Vi har fått en masse god hjelp i form av tips. De opplysningene går vi nå grundig igjennom. Vi vet stadig mer om hva som har skjedd, sier Huse. Han sier at Jeff Mwangi Kwirikia hadde en sykkel da han ble påkjørt. Men han vet ikke om mannen syklet langs veien eller bare gikk med sykkelen.

Mannen ble påkjørt ved Herregårdshuset på Dal, ifølge avisa Romerikes Blad. Sjåføren stakk fra stedet i bilen sin.

Politiet fikk beskjed om ulykken rundt klokka 14.10 tirsdag. De leter nå etter en bil med ødelagt frontrute. De ber folk om å følge med på biler med store skader på frontruta. Tips kan meldes på telefonnummer 994 87 751 eller 02800.

– Vi har grunn til å tro at det er en mørk eller sort bil av typen Partner eller Berlingo. Bilen ble sist sett på vei nordover på Trondheimsveien fra Dal mot Råholt. Det sier lensmann Huse til nyhetsbyrået NTB.

– Flere forteller at de har sett bilen med en mann i. De sier at bilen har samme skader som vi tidligere har beskrevet. Det er en stor skade i høyre del av frontruta, sier Huse.

Politiet ber sjåføren om å melde seg.

Inntil det skjer, vil politiet fortsette å lete etter sjåføren.