Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Student døde etter fall

En mannlig student i Bergen var på fest mandag. Han falt ned fra et tak og døde. – Mange var til stede. Vi vil bruke dagen til å avhøre vitner, sier Rigmor Isehaug i politiet.

Mandag kveld hadde en gruppe studenter eksamensfest i Bergen sentrum. En mannlig student i 20-årene falt ned fra taket på en bygård. Fallet var trolig fem etasjer. Han døde av skadene, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Da jeg kom til stedet, jobbet ambulanse-folk med en mann i bakgården. Han ble erklært død ganske raskt. Han hadde vært på fest i en av byggets øvre etasjer. Der var det litt under 30 unge mennesker og høy feststemning, sier Rune Vedeler til avisa Bergens Tidende.

Vedeler er innsatsleder i politiet i Bergen.

– Det tok en stund før alle deltakerne på festen hadde fått med seg hva som hadde skjedd, sier Vedeler.

Flere av deltakerne på festen kjente mannen som døde. De var sterkt preget av dødsfallet.

Politiet tror det er en ulykke. Ved midnatt kom fire krimteknikere fra politiet til stedet der ulykken skjedde. Saken etterforskes tirsdag av Bergen sentrum politistasjon.

– Mange var til stede i huset. Vi vil bruke dagen til å avhøre vitner. Og til å se på stedet, sier Rigmor Isehaug til nyhetsbyrået NTB tirsdag. Hun jobber ved Bergen sentrum politistasjon.