Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

To døde i båtulykke

To unge menn døde etter at båten deres krasjet inn i en annen båt. Ulykken skjedde på Nøtterøy i Vestfold natt til tirsdag.

To personer ble hentet opp av vannet av dykkere natt til tirsdag. De hadde vært i en båtulykke på Nøtterøy i Vestfold. Begge to døde. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Ulykken skjedde ved Kjøpmannskjær like før klokken 04:00. Rundt en time senere hadde brannvesenets dykkere hentet opp to personer fra sjøen.

De fikk førstehjelp for å forsøke å redde livene deres. Så ble de fraktet til Rikshospitalet i Oslo med rednings-helikopter. Sykehuset opplyste like etter klokken 07:00 at de to personene er døde.

De døde skal være to unge menn. Men politiet hadde tirsdag morgen ennå ikke varslet alle i familiene deres om ulykken.

– De har trolig vært i vannet i rundt en time. De ble funnet under vann, sier Ola Vaage til NTB. Han er rednings-leder ved Hovedrednings-sentralen Sør-Norge.

De to satt i en gummibåt med påhengsmotor. Den kjørte inn i en båt som lå til kai ved Styrsvik i Vrengensundet. Røde Kors-båten Tjøme og rednings-skøyta Simrad Færder rykket ut til stedet. Det var vitner som meldte fra om ulykken. Det uklart hva som skjedde før ulykken. Men politiet utelukker ikke at de kan ha kjørt fort med båten.

Politiet er sikker på at det ikke var flere enn to personer i båten. Dykkere har for sikkerhets skyld lett etter flere.