Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Tolv menn tatt i narko-aksjon

Politiet i Oslo har pågrepet tolv menn med marokkansk bakgrunn. De tror mennene er del av et nettverk som selger narkotika.

Politiet i Oslo har pågrepet tolv menn med marokkansk bakgrunn. De mistenker at mennene er en del av et nettverk. Nettverket skal ha solgt 1,2 tonn hasj i Norge.

LES MER HER: Mest narkotika i hele Europa

Onsdag startet politiet en stor aksjon i Oslo. Den er for å avsløre et stort marokkansk nettverk som sleger hasj. Tolv menn er siktet. De skal ha levert hasj til markedet på gata rundt Oslo Sentralstasjon. Det skriver avisa Aftenposten.

– Vi har funnet 45 kilo hasj på ett sted. Vi har også funnet flere mengder hasj hos andre som selger stoffet. Disse mengdene er på opp til ett kilo. I tillegg har vi tatt en del kokain, stoffet LSD og marihuana. Vi har også tatt 300.000 kroner i kontanter. Det sier politi-overbetjent Harald Bøhler i seksjon for organisert kriminalitet.

Politiet har en liste med nesten 20 navn. Det er på personer som skal ha solgt minst 1,2 tonn hasj. Det skal de ha gjort via gateselgerne i sentrum de siste to årene. Dette kan være den største narkotika-saken som norsk politi har avslørt.