Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Utvider tiltale mot kvinne i Kristiansand

En kvinne fra Kristiansand ble mandag tiltalt for to drap. Nå blir tiltalen utvidet, ifølge NRK.

Mandag ble en kvinne tiltalt for å ha drept både faren og en tidligere samboer. Kvinnen er 42 år gammel, mor til sju barn og kommer fra Kristiansand i Vest-Agder. Tiltalen mot henne kommer til å bli utvidet, melder kanalen NRK.

Kvinnen ble pågrepet 26. september i fjor. Nå er hun tiltalt for drapet på sin 52 år gamle far i 2002. Hun er også tiltalt for drapet på sin 67 år gamle samboer i 2014.

Hun kommer også til å bli tiltalt for å ha dopet ned en annen tidligere kjæreste. Dette skal ha skjedd tre ganger. Hun vil bli tiltalt også for dette før saken kommer opp for retten, skriver NRK.

I februar skal politiet ha siktet henne også for dette siste lovbruddet. Det har flere medier skrevet. Politiet skal mistenke at kvinnen stjal penger fra ekskjæresten.

Leger har sjekket psyken til kvinnen med tvang. Hun nekter for å ha noe med de to drapene å gjøre. Hun har så langt nektet å forklare seg for politiet.

Ifølge tiltalen tok kvinnen livet av faren sin i 2002. Hun skal ha dopet ham ned med tabletter. Så skal hun ha presset hodet hans under vann. Den tidligere samboeren skal ha fått en dødelig dose av en annen type tabletter. Så skal kvinen ha kvalt ham med en pute. Det skjedde i 2014.

Politiet mener kvinnen har planlagt drapene. Men det er kun grunnlag for å tiltale henne for å ha drept med vilje. Det mener påtalemyndigheten.