Norge

Velger du ribbe eller pinnekjøtt til jul?

Eller kanskje noe helt annet? En rett er aller mest populær hos nordmenn på julaften.

Eit fleirtal av dei spurde seier dei vil delta på julebord i år. Foto: Gorm Kallestad / NTB/ NPK
JUL: Til venstre er en klassisk ribbe-middag. Til høyre er det pinnekjøtt.
Publisert Sist oppdatert

– Ribbe og pinnekjøtt er fortsatt nordmenns favoritter på julaften, sier Anette Fjelleng Hansen i en pressemelding. Hun er kokk hos MatPrat, Opplysnings-kontoret for egg og kjøtt.

YouGov har gjort en undersøkelse for MatPrat. De har prøvd å finne ut hva som er mest populært å spise på julaften.

– Vi er opptatt av tradisjoner. Vi velger tradisjonsmat fremfor alternative retter på julaften, sier Anette Fjelleng Hansen, kokk i MatPrat.

For å lese saken må du være abonnent

Get instant access to all content

3 måneder

215,-

KJØP

6 måneder

395,-

KJØP

12 måneder

738,-

KJØP