Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Waras samboer er avhørt på nytt

Laila Anita Bertheussen har vært i nye avhør, ifølge NRK. Hun er mistenkt for falske trusler mot familien.

Laila Anita Bertheussen har vært i nye avhør. Det er om trusselsakene mot samboeren Tor Mikkel Wara. Det melder kanalen NRK.

Wara sluttet nylig som justisminister. Årsaken var at han ville ta seg av familien. Det er etter at samboeren hans ble mistenkt og siktet.

Bertheussen ble avhørt mandag, ifølge NRK.

– Avhørene av henne er ferdige så langt. Alle punkter er gjennomgått. Det er ikke kommet fram noe nytt. Det skriver advokat John Christian Elden i en SMS til NRK. Han er Bertheussens forsvarer.

Bertheussen nekter all skyld i saken, sier Elden.

Laila Anita Bertheussen er siktet for brannen i familiens bil 10. mars. I tillegg er hun mistenkt for alt det andre som har skjedd. Det er ved huset der hun og Tor Mikkel Wara bor. Blant annet var det tegnet et hakekors og skrevet «rasist» på huset og Waras bil. Det skjedde 6. desember i fjor. I mars ble det funnet et truende brev i parets postkasse. 10. mars brant det i bilen til Wara.

Alt skjedde etter en oppsetning av et teaterstykke. Stykket «Ways of Seeing» viste filmklipp av Waras og Bertheussens hus. De hadde ikke bedt om lov til å filme huset. Bertheussen anmeldte teateret.

Tor Mikkel Wara sluttet som justisminister 28. mars.

– Noen trenger meg mer enn regjeringen, sa han da.