Nyheter

Dysleksi eller lesevansker

Har du dysleksi eller andre lesevansker? Er du innvandrer og vil lære norsk? Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis.

Har du dysleksi eller andre lesevansker? Er du innvandrer og vil lære norsk? Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis. Stor skrift og enkelt språk gjør avisen lettere å lese enn andre aviser. Vi skriver om både Norge, verden, kultur og sport. I tillegg lager vi lengre temasaker.

Klar Tale kommer ut hver torsdag som papiravis. Den kan du abonnere på her, både i Norge og i utlandet. Som abonnent kan du også lese Klar Tale som e-avis. Avisa kommer også som lydavis på CD og som podcast.

På nettavisen vår klartale.no finner du alltid de viktigste nyhetene. De er også lettlest. Vi bryr oss om at alle skal få informasjon om det som skjer i samfunnet. Du kan også få lest opp nyhetene (se fanen for innstillinger), få større skrift eller symboler når du leser. På klartale.no finner du også aktuelle bilder og meninger.

På klartale.no finner du også Ukens oppgave . Den er laget til en artikkel i papiravisen Klar Tale, og passer spesielt bra for skoleklasser.

Vi lager også den korte avisa Klart & Kort på nynorsk. Den kan du laste ned gratis annenhver torsdag.

Du treffer oss også på Facebook eller på epost. Send oss gjerne tips om saker du er opptatt av.

Mer fra Nyheter

Siste utgave

På forsiden nå