MELDING

Klar Tale gjør endringer på nettsiden

Senere i dag (torsdag) bytter Klar Tale om på nettsiden klartale.no. Nettavisen blir ny.

Denne uka bytter Klar Tale system for nettavisen klartale.no. Endringen skal gjøre det enklere å publisere artikler for oss journalister. Det blir også enklere å tilpasse nettsiden til ulike behov. Både for leserne og for redaksjonen.


Nettsiden vil se litt annerledes ut enn før. Det kan ta litt tid å bli vant til. Men vi håper fortsatt det vil være like enkelt å finne og lese artikler på klartale.no. Noen faste ting tar tid å få på plass. Vi håper du er litt tålmodig med oss. Og at du likevel blir fornøyd!
Har du ris eller ros? Er det noe som ikke fungerer som det skal? Vi er veldig glad for tips. Send en e-post til melding@klartale.no. Det blir vi i redaksjonen veldig glade for.

Mer fra Nyheter

Siste utgave

På forsiden nå