Sport

Fotball-spiller siktet for kampfiksing

Politiet har pågrepet enda en spiller fra Asker Fotball. Han er mistenkt for å ha fikset et visst resultat i en kamp.

Fotball-spilleren spiller ikke lørdagens seriekamp i 2. divisjon for klubben. Han er siktet for å ha bedratt Norsk Tipping og for å ha vært utro mot egen klubb. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Han ble pågrepet for en time eller to siden og sitter nå i avhør, sa politiadvokat Ragnvald Brekke fredag ettermiddag.

Asker tapte en kamp mot laget Frigg 24. juni. Politiet gransker om fotball-spillere har spilt dårlig med vilje for å skaffe et bestemt resultat. Da kunne folk som veddet penger på kampen tjene mye penger. Spillerne skal ha fått betaling.

LES MER HER: Fire spillere siktet i kampfiksing-saken

Fra før er en annen spiller i Asker siktet. Daglig leder Arne Knoph i Asker Fotball synes det er trist at en ny spiller er siktet.

– Jeg setter det på listen over triste ting som er skjedd i denne saken. Håper det ikke stemmer. Ønsker bare at denne saken løses på en eller annen måte, sier Knoph til lokalavisen Budstikka.

Politiet gransker også en kamp mellom lagene Follo og Østsiden samme dag. Der tapte Follo. Tre Follo-spillere og en som selger tippe-kuponger i Oslo er siktet.

Tirsdag ble en annen person siktet for å ha vært med på å bedra Norsk Tipping. Politiet mener personen skal ha bidratt til å betale spillerne i saken.

Politiet tror personene som har ville tjene penger, bor i Sverige.

Siste utgave

På forsiden nå