Sport
Bildet viser Davy Wathne, sportskommentator i TV 2, som mener at det ikke hjelper at Roald Bruun-Hansen slutter som daglig leder i Brann.

– Brann fungerer ikke

Roald Bruun-Hansen har valgt å slutte som daglig leder i Brann. Davy Wathne mener det ikke løser problemet. Han er sportskommentator i TV 2.

Davy Wathne er sportskommentator i TV 2. Wathne er bergenser og tilhenger av Brann. Han mener det ikke hjelper Brann at Roald Bruun-Hansen slutter som daglig leder.

Wathne mener Branns problem er at de er en mellomting av et idrettslag med sterke tradisjoner og en moderne bedrift.

– I fjor var de enige om at Rune Skarsfjord var problemet. De sparket han. De ga inntrykk av handlekraft. Nå er det Roald Bruun-Hansen som må gå, sier Wathne til Bergensavisa.

Han mener at problemet er at Brann ikke er en sunn organisasjon som fungerer.

Wathne sier at Brann ikke har klart å skape et balansert lag med de rette personlighetene, med lederskikkelser og med spiller med duellstyrke.

Natt til tirsdag ble det klart at Roald Bruun-Hansen slutter som daglig leder i Brann. Styremøtet begynte klokka 12 mandag. Det var ikke ferdig før klokka nærmet seg 1.30 natt til tirsdag. Møtet varte i 13,5 timer.

Rikard Norling fortsetter som trener i Brann. Før sesongen sa han at Brann kunne ta medalje. Det gikk ikke. I slutten av november rykket klubben ned til førstedivisjon. Det var fordi de tapte mot Mjøndalen i kvalifiseringen. Allikevel får svensken fortsette som trener i Brann neste sesong.

Brann skal ansette både en ny sportssjef, ny daglig leder og en talent-speider.

LES OGSÅ: Svart dag i Bergen

Mer fra Sport

På forsiden nå